Mijn Succes -11,5 kg

Ik ben al jaren fervent aanhanger van koolhydraat-arm eten. De laatste jaren eigenlijk steevast zo rond april begon ik aan een periode van 6 tot 8 weken koolhydraat-arm eten, even de ‘winter-kilo’s’ eraf halen.

 

Dat is eigenlijk altijd goed gegaan totdat ik zo tussen mijn 45e en 49e mijn ‘winter-kilo’s’ niet meer kwijtraakte en geleidelijk aan steeds meer begon te wegen.

 

Eerst had ik nog excuus, … de overgang. Dat was dus ook écht een excuus, ik was het zat. In de loop van 4 jaar was mijn gewicht gestegen naar 75,5 kilo!! Mijn hele leven schommel ik tussen de 60 ( zomergewicht )  en 64 ( wintergewicht ) kilo.

 

Een goede kennis van mij was al eerder 10 kilo afgevallen met het PowerSlim programma en dat was voor mij de trigger om te gaan zoeken naar een PowerSlim coach. Ik ben gestart met het PowerSlim programma, mijn kilo’s moesten eraf.

 

Het fijne van het programma van PowerSlim zijn de verhoudingen van koolhydraten en eiwitten. Ik hoefde niet meer te tellen en na te denken of ik wel voldoende eiwitten at. Het programma is zeer eenvoudig te volgen en geeft absoluut het gewenste resultaat en gewicht.  De kilootjes verdwenen, ik viel volgens schema af en ik voelde mij met de week lekkerder en had meer energie.

 

Drie maanden later woog ik weer netjes 64 kilo en nog steeds iets meer dan mijn ‘normale zomergewicht’ maar ik was tevreden. Mijn gewicht heb ik sinds dien onder controle!!

 

Dit is mijn succes, als ik het kan, kan jij het ook!

Ongeacht hoeveel je wilt afvallen 5 of 25 kg, man of vrouw, je leven zal veranderen in positieve zin, je zult een betere versie van jezelf gaan worden. 

 

Groet, Mary