Afvallen en afslanken met een slim dieet voor een gezonde levensstijl

Ben jij ook al een tijdje op zoek hoe je nu het beste kunt afvallen en afslanken met behoud van een gezonde levensstijl? Dan kan ik je hierbij verder helpen door middel van een uitgebalanceerd slim dieet ontwikkeld door PowerSlim. Daarnaast ga ik je ondersteunen en kun je bij mij terecht voor vragen. Hoe ik dit ga doen zal ik je hieronder vertellen.

Helft van de Nederlanders wil Afvallen

Bijna de helft van alle Nederlanders is vrijwel dagelijks bezig met afvallen en afslanken. De een doet dit vanuit een dieetboek en de ander volgt hiervoor weer een afslankcursus of probeert af te vallen door extra te sporten. Helaas komt een groot aantal van deze Nederlanders weer aan nadat ze een cursus of dieet hebben gevolgd. Het gevolg, een jojo effect en dat is nu net wat wij bij PowerSlim willen voorkomen!

PowerSlim afvallen en afslanken met een coach

Bij PowerSlim pakken wij het anders aan. Door middel van coaching (1-op-1) zorgen we niet alleen voor een goede motivatie maar ook voor bijsturing en nazorg. Samen met mij, Mary, ga je aan de slag om je gewicht weer terug te brengen op het gewenste niveau maar met behoud van een gezonde levensstijl via het PowerSlim concept.

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een programma dat bijdraagt aan een het terugbrengen naar een gezond gewicht door middel van een koolhydraat-arm dieet. Dit dieet zorgt er niet alleen voor dat je makkelijk en slim afvalt, maar dit dieet kun je ook doorzetten nadat je op je gewenste gewicht bent. Hier kun je meer lezen over afslanken met PowerSlim

gezonde levensstijl slim afvallen studio36

Afvallen en Afslanken met een slim dieet

Het grote probleem met diëten is vaak dat dit alleen werkt gedurende een korte periode. Bij PowerSlim staat afslanken en afvallen gelijk aan het behoud van een gezonde levensstijl. Concreet gezegd gaan we eerst aan de slag om je naar het gewenste streefgewicht te brengen, daarna zorgen we dat we dit vasthouden en vervolgens kun je op basis van deze levensstijl door blijven gaan en zul je op je gewicht blijven. Dit alles doen we met het wijzigen van je koolhydraat en eiwitinname. Uiteraard vertel ik je hier alles over tijdens ons intake gesprek.

Wil jij ook graag afvallen en afslanken met behoud van een gezonde levensstijl?

Ik kan me heel goed voorstellen dat je denkt, weer een dieet, weer afslanken....maar laat mij je overtuigen van ons uitgebalanceerde dieet van PowerSlim.

Maak direct een vrijblijvende afspraak met mij!